Home

Het centrum voor gezinsplanning « Woman’Dō » biedt psychologische en medische-psychiatrische raadplegingen aan met een unieke en geïntegreerde aanpak. Wij bieden psychosociale en transculturele hulpverlening met een psycho-corporele oriëntatie.

Daarnaast hebben wij aandacht voor sensibilisering en preventie door middel van bewustmaking betreffende alle aspecten van het emotionele en seksuele leven. Tenslotte bieden wij  gespecialiseerde psychologische begeleiding aan voor vrouwen met een posttraumatische zwangerschap.

Woman’Dō is open van maandag t.e.m. vrijdag, van 8u30 tot 17u. Indien u meer informatie wenst omtrent het centrum of een afspraak wenst te maken, kan u ons steeds bereiken van maandag t.e.m. vrijdag (8u30 tot 17u) op het volgende telefoonnummer: 0471/225.936 of per mail: info@womando.be  

Consultaties kunnen enkel plaatsvinden na afspraak in de lokalen van Woman’Dō:
Drève de la Brise 28 Dreef
1170 Bxl-Brussel.

Het centrum voor gezinsplanning Woman’Dō is erkend en wordt gesubsidieerd door de Gemeenschappelijke Gemeenschapscommissie.

Het centrum wordt eveneens ondersteund door het instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen en door Staatssecretaris voor Gendergelijkheid, Gelijke Kansen en Diversiteit.

DOE EEN GIFT: U kan ons steunen door een gift te doen op het volgende rekeningnummer: BE76 1430 8676 5995